Training; van klei naar mij! 2 dagdelen per thema

VAN KLEI NAAR MIJ

Klei als middel om steeds meer bij jezelf,
in balans en in je kracht te komen!

Werken met klei werkt rustgevend. De aarde in je handen zorgt ervoor dat je zelf ook gaat aarden. Je lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. In onze huidige maatschappij zijn we vaak ‘topzwaar’. De meeste activiteit vindt plaats in ons hoofd. Deze trainingen geven je de mogelijkheid om rust in je hoofd en lichaam te ervaren.

Door intuïtief te boetseren maak je contact met je innerlijke wereld. Door contact te maken met wat bewust en onbewust in je leeft (en dat te voelen) maak je de weg vrij voor je innerlijke kracht. De combinatie van meditatie, visualisatie en klei laat je ontspannen. De energie gaat stromen. Werken met klei maakt je hoofd leeg. Het stimuleert je creatieve hersenhelft en brengt je in balans. Het doel van deze trainingen is niet om het technisch boetseren te leren (wat in het proces wel zal gebeuren). Je gaat vanuit je gevoel werken, soms zelfs met de ogen dicht. Zo ontstaan er authentieke kunstwerken die iets over jou en tegen jou zeggen.
‘Toevallig’ zijn dit de meest prachtige kunstwerken!

Je krijgt deskundige begeleiding met alle ruimte voor jouw identiteit en creativiteit. Natuurlijk zal ik al mijn kennis en vaardigheden met jou delen om zo nog meer bij de kern te kunnen komen. De bijeenkomsten zijn vormgegeven rond een bepaald thema zoals bijvoorbeeld; aarden, bloei & kracht, loslaten & ontvangen en zelfliefde. Iedere bijeenkomst starten we met een meditatie als inleiding.

Aandacht voor jezelf!

Elk thema bevat 2 bijeenkomsten van 9.00 tot 12.00-12.30 in mijn atelier.

Per thema;
– 2x een bijeenkomst met minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers
(boetseren en ongeveer 3 weken later glazuren)
– Thuisopdrachten
(om tussen de bijeenkomsten in het thema te blijven)
– Materiaal en gebruik van gereedschap
– Bakken van het gemaakte werk
– Koffie, thee en lekkers

€ 139,- incl. btw

Bel, app of mail gerust voor meer informatie!

Jolanda Nabben is beeldend kunstenaar en docent kunstvakken beeldend. De laatste jaren heeft Jolanda door een burn-out en slaapstoornis ervaren, naast heel veel verschillende behandelingen, hoe helend juist creativiteit is!

Jolanda Nabben
info@jolandanabben.nl
06 13643314
Smakt (bij Venray)