van klei naar mij!

De training ‘van klei naar mij’ is in ontwikkeling.
Het belooft heel bijzonder en mooi te worden!
Hieronder alvast een tipje van de sluier…

VAN KLEI NAAR MIJ

Klei als middel om steeds meer bij jezelf,
in balans en in je kracht te komen!

Werken met klei werkt rustgevend. De aarde in je handen zorgt ervoor dat je zelf ook gaat aarden. Je lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. In onze huidige maatschappij zijn we vaak ‘topzwaar’. De meeste activiteit vindt plaats in ons hoofd. Deze training geeft je de mogelijkheid om rust in je hoofd en lichaam te ervaren.

Door intuïtief te boetseren maak je contact met je innerlijke wereld. Door contact te maken met wat bewust en onbewust in je leeft (en dat te voelen) maak je de weg vrij voor je innerlijke kracht. De combinatie van meditatie, visualisatie en klei laat je ontspannen. De energie gaat stromen. Werken met klei maakt je hoofd leeg. Het stimuleert je creatieve hersenhelft en brengt je in balans. Het doel van deze training is niet om het technisch boetseren te leren. Je gaat vanuit je gevoel werken, soms zelfs met de ogen dicht. Zo ontstaan er authentieke kunstwerken die iets over jou en tegen jou zeggen.
‘Toevallig’ zijn dit de meest prachtige kunstwerken!

Je krijgt deskundige begeleiding met alle ruimte voor jouw identiteit en creativiteit. Natuurlijk zal ik al mijn kennis en vaardigheden met jou delen om zo nog meer bij de kern te kunnen komen. De bijeenkomsten en bijbehorende thuisopdrachten zijn vormgegeven rond een bepaald thema zoals bijvoorbeeld; aarden, loslaten en zelfliefde. Iedere bijeenkomst starten we met een meditatie als inleiding. Deze training kan een therapeutische aanvulling op een behandeling zijn.

Ruim een half jaar aandacht voor jezelf.

De bijeenkomsten vinden 1x per maand plaats
op maandag- of woensdagmorgen (afhankelijk van de aanmeldingen) van 9.00 tot 12.00-12.30 in het atelier van Jolanda. Tussen de bijeenkomsten door is er de mogelijkheid om thuis verder te werken met de thuisopdrachten die aansluiten bij de thema’s. Om echt helemaal achter jezelf en in je kracht te staan mag je jezelf laten zien! De training zal dan ook worden afgesloten met een expositie in de mooie Mariakapel in Holthees.

De training omvat;
6x een bijeenkomst met minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers
Thuisopdrachten
Tekenboek, materiaal en gereedschap (ook voor thuis)
Bakken van het gemaakte werk
Koffie, thee en lekkers
Eindexpositie in de Mariakapel, Holthees

Bel, app of mail gerust voor meer informatie!

Jolanda Nabben is beeldend kunstenaar en docent kunstvakken beeldend. De laatste jaren heeft Jolanda door een burn-out en slaapstoornis ervaren, naast heel veel verschillende reguliere behandelingen, hoe helend juist creativiteit is.

Jolanda Nabben
info@jolandanabben.nl
06 13643314
Smakt (bij Venray)