Bloei & kracht

van KLEI naar MIJ ‘bloei & kracht’

Bloei komt vanuit je kern, vanuit je kracht!
In je kracht staan en bloeien. In je kracht staan heeft te maken met het leven van jouw authenticiteit en eigenheid. Iedereen is uniek en iedereen heeft een uniek karakter met unieke kwaliteiten, de mate waarin je ruimte maakt voor jouw authentieke zelf en deze een plek geeft in de wereld, heeft te maken met de mate van kracht en zelfvertrouwen die je ervaart en tot uiting brengt.
Wanneer je in je kracht staat kun je in vrijheid bewegen in de buitenwereld, je weet wat wel- en niet goed voor jou is en zal vanuit die wetenschap je weg door het leven bepalen. Dit vertaalt zich door in alle facetten van het leven, zoals het aangaan van relaties, het doen van -voor jou- vervullend werk, het wel- of niet uiten van je mening, het wel of niet doen van een sport of hobby etc. Als je in je kracht staat ben je bewust van jouw JA en jouw NEE en zullen die een zeer bepalende rol hebben bij het nemen van beslissingen en uitvoeren van handelingen, ongeacht de mening van anderen.

Elk thema bevat 2 bijeenkomsten van 9.30 tot 12.00 in mijn atelier. (ma, woe of vr)
Per thema;
– 2x een bijeenkomst met maximaal 6 deelnemers
(boetseren en ongeveer 3 weken later glazuren)
– Thuisopdrachten
(om tussen de bijeenkomsten in het thema te blijven)
– Materiaal en gebruik van gereedschap
– Bakken van het gemaakte werk
– Koffie, thee en lekkers

€ 139,- incl. btw

Bel, app of mail gerust voor meer informatie!

Klei als middel om steeds meer bij jezelf,
in balans en in je kracht te komen!
Werken met klei werkt rustgevend. De aarde in je handen zorgt ervoor dat je zelf ook gaat aarden. Je lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. In onze huidige maatschappij zijn we vaak ‘topzwaar’. De meeste activiteit vindt plaats in ons hoofd. Deze trainingen geven je de mogelijkheid om rust in je hoofd en lichaam te ervaren.
Door intuïtief te boetseren maak je contact met je innerlijke wereld. Door contact te maken met wat bewust en onbewust in je leeft (en dat te voelen) maak je de weg vrij voor je innerlijke kracht. De combinatie van meditatie, visualisatie en klei laat je ontspannen. De energie gaat stromen. Werken met klei maakt je hoofd leeg. Het stimuleert je creatieve hersenhelft en brengt je in balans. Het doel van deze trainingen is niet om het technisch boetseren te leren (wat in het proces wel zal gebeuren). Je gaat vanuit je gevoel werken, soms zelfs met de ogen dicht. Zo ontstaan er authentieke kunstwerken die iets over jou en tegen jou zeggen.
‘Toevallig’ zijn dit de meest prachtige kunstwerken!
Je krijgt deskundige begeleiding met alle ruimte voor jouw identiteit en creativiteit. Natuurlijk zal ik al mijn kennis en vaardigheden met jou delen om zo nog meer bij de kern te kunnen komen. De bijeenkomsten zijn vormgegeven rond een bepaald thema zoals bijvoorbeeld; aarden, bloei & kracht, loslaten & ontvangen en zelfliefde. Iedere bijeenkomst starten we met een meditatie als inleiding.
Aandacht voor jezelf!