Open je hart

Op de kunstmarkt in Bathmen was er een meneer, Peter, die een prachtig gedicht voor zijn vrouw heeft geschreven. Bij het zien van dit beeld moest hij aan het gedicht denken. Het lezen van het gedicht raakte mij! Daar stonden zwart op wit de woorden die precies beschrijven wat ik voel en bedoel bij het beeld ‘open je hart’. En deze lieve man vond het bijzonder dat iets dat hij in een gedicht vervatte door mij was verbeeld. Dankbaar voor de ontmoeting en het mooie gedicht. Het geeft mij kracht en liefde. Hopelijk jou ook!

Hoogte 50cm

VERKOCHT

HET GEDICHT

Ik verbind mij met de aarde
Peter Arp

Ik verbind mij met de aarde
zet mijn voeten op de grond
krachten van neutrale waarde
maak mij vredig en gezond

Ik sta open voor de hemel
richt mij naar een hogere sfeer
leiding, doel en inspiratie
stroom van boven op mij neer

Ik verbind het ongeziene
met de wereld om mij heen
ongehinderd laat ik stromen
liefdevol naar iedereen